Bij ’t Veldje wordt veel georganiseerd voor de jonge en oudere jeugdleden. Naast de mogelijkheid om te lessen bij de tennisschool, organiseren we regelmatig op woensdagmiddag een racket middag. We leggen dan alle rackets van de aanwezige kinderen op een stapel en vormen lukraak koppels. We spelen dan korte wedstrijdjes, zodat iedereen een paar keer aan de beurt komt. Daarnaast is er de mogelijkheid om gedurende een aantal dinsdagavonden in het seizoen van 18.30 uur tot 19.30 uur te tennissen. Er zijn oudere jeugdleden en ook de jeugdcommissie is aanwezig om diverse tips en tricks te leren. De allerjongste kinderen (4-6 jaar) krijgen op vrijdagmiddag bal- en slagvaardigheidstraining.  Ook in de regio worden regelmatig dag-toernooitjes georganiseerd. We mailen alle jeugdleden altijd tijdig als dergelijke evenementen georganiseerd worden.

Verder hebben we de volgende jeugdtoernooien :

  • Clubkampioenschappen dubbel.
  • Clubkampioenschappen mix en singel
  • Ouder Kind toernooi
  • Woensdagmiddag Rackettrekken
  • Bal- en slagvaardigheidstrainingen voor de mini’s (4-7 jarigen)

In 2022, in week 26  wordt een open jeugdtoernooi georganiseerd door ATC ’t Veldje! In alle categorieën kan worden ingeschreven. En zelfs voor de allerkleinsten en jonge jeugdleden is er een mogelijkheid om deel te nemen met de zogenaamde “Tenniskids Events”.

Voor meer informatie kun je terecht bij de jeugdcommissie-leden Cornelie van der Wouden, Francois Gerts en Ingrid van der Graaf. Mail ons via [jeugd@atctveldje.com]