De Ammerstolse Tennis Club ’t Veldje is opgericht op 23 februari 1981 en is momenteel de grootste sportvereniging in deze kern van Bergambacht

De bij de KNLTB aangesloten vereniging beschikt over drie verlichte Prestige plus gravelbanen aan de rand van Ammerstol in een landelijke omgeving.

Tijdens het tennisseizoen kan er tot 23.00 uur getennist worden.
Naast vrij tennissen is het ook mogelijk om in te schrijven voor trainingen verzorgd door Tennisschool Luc Tigu, verschillende competities en (open)toernooien. De competities vinden plaats op vrijdagavond en op zaterdag en zondag overdag. Tennislessen worden op maandag en donderdag gegeven. Op woensdagmiddag en -avond wordt er lesgegeven aan de jeugdleden. De dinsdagavond is de herenavond.

Onze vereniging beschikt sinds 29 maart 2014 over een prachtig nieuw tennispark. Het clubhuis is voorzien van kleedkamers, ruime sanitaire voorzieningen en een bar die gedurende het seizoen op de doordeweekse dagen is geopend in de avonduren en in het weekend gedurende de gehele dag.

Regelmatig worden er binnen de vereniging toernooien georganiseerd die zich kenmerken door sportiviteit en gezelligheid.