Finales van de Krimpenerwaard Jeugd Masters 2018 op zondag 2 september a.s.

Zondag 2 september vanaf 9.00 uur vinden de wedstrijden van de van de Krimpenerwaard Jeugd Masters plaats op het tennispark van de Ammerstolse Tennis Club ‘t Veldje. De dag wordt gestart met de halve finales enkel. De finales enkel en dubbel starten rond 13.00 uur. Rond 16.00 uur vinden de prijsuitreiking en loterij plaats.

Het finaleweekend is niet alleen voor de finalisten, maar voor alle deelnemers aan één of meer deelnemende toernooien en toeschouwers. Er is een loterij met als hoofdprijs een tennisracket naar keuze van Tennis Only! Als deelnemer aan 1 of meer toernooien, krijg je op de finaledag lootjes voor deze loterij. Je kunt mooie prijzen winnen, waaronder een tennisracket! Van 12.00 – 13.00 uur kun je deelnemen aan een clinic georganiseerd vanuit de tennisscholen.

We nodigen je van harte uit om op zondag naar het tennispark in Ammerstol (’t Molenweer 6) te komen om de halve en hele finales te kijken. De gehele dag is er een springkussen voor jonge supporters op het park aanwezig.

Wij hopen samen met jou zondag de finalisten te kunnen zien stralen op het gravel! Houd Facebook in de gaten voor de actuele tijden en indeling van de dag (Facebook Krimpenerwaard Jeugd Masters).

Posted in: