Update COVID-19 – Alle leden mogen tennissen!

Het is zover: iedereen mag weer tennissen. De jeugd heeft al 2 weken mogen proeven, maar nu mogen de volwassenen ook de baan weer op. Wij zijn – na ontvangst van de KNLTB goedgekeurde richtlijnen op vrijdagmiddag jl. – direct aan de slag gegaan om een en ander te regelen. Dat is gelukt. We kunnen vanaf maandag a.s. 11 mei 2020 de baan weer op. Maar wel onder voorwaarden. Die lees je in de bijlage.
De belangrijkste voorwaarden zijn de volgende:
– als jij of een huisgenoot griepverschijnselen, neusverkoudheid en/of koorts hebt, mag je niet naar de tennisbaan komen;
– er mag op de aangegeven dagen en tijden vrij gespeeld worden. Meld je aan via de  KNLTB Club app te activeren, zodat je vanuit huis een baan kan reserveren;
– er mag alleen enkelspel gespeeld worden, geen dubbels. Senior- en jeugdleden van 1 gezin mogen wel samen dubbelen;
– je mag een uur tennissen (inclusief slepen en het reinigen van de materialen);
Lees verder de bijlagen goed door, zodat je weet wat de voorwaarden zijn, op welke dagen en tijden er getennist kan worden en hoe het met de lessen gaat. Net als voor de rest van het land geldt: We kunnen dit alleen samen doen! Overtreding van de regels, kan er toe leiden dat de gemeente het park sluit. Dat zou jammer zijn voor alle leden!
Voorlopig gelden de voorwaarden, dagen en tijden tot en met 1 juni. De komende weken wordt bekeken hoe alles loopt en wat er veranderd/verbeterd kan worden. We houden jullie op de hoogte via mail, Facebook en app.
Bestuur ATC ’t Veldje
Posted in: